5 березня відбулася підготовка учнів до фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади–2017 з української мови та літератури.

Тренуйся, знай і перемагай!

5 березня завершилася підготовка учнів до фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади–2017 з української мови та літератури.

Департамент освіти і науки Чернівецької державної обласної адміністрації, Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області організували тренувальні збори переможців на базі ЗОШ І–ІІІ ступенів № 4 Чернівецької міської ради.

Юні знавці української мови й літератури активно працювали впродовж тижня з науковцями Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (професорами Кульбабською О. В., Руснак Н. О. та доцентом Маркуляк Л. В.), викладачами й методистами Інституту післядипломної педагогічної освіти, вчителями Чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладів. Олімпійську команду об’єднало щире бажання поглибити свої знання в царині філології та амбітні плани – здобути впевнену перемогу серед кращих учнів з усієї України.

Отож бажаємо майбутнім філологам командного духу, дружньої атмосфери, творчого натхнення, впевненості у своїх силах і – ПЕРЕМОГ!

Освіта – скарб; праця – ключ до нього (П. Буаст).


Доктор філологічних наук, професор,
завідувач кафедри сучасної української мови 
Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича
Олена КУЛЬБАБСЬКА

Авторизуйтесь на сайті щоб мати можливість залишити коментар

ORCID: 0000-0002-1858-9269

ORCID (англ. Open Researcher and Contributor ID) — єдиний міжнародний реєстр учених для коректного цитування статей.

Researcher ID: C-2286-2017

ResearcherID – ідентифікатор ученого (дослідника), що дає змогу формувати список власних публікацій.

Google Scholar

Академія Google (англ. Google Scholar) - безкоштовна пошукова система за текстами наукових публікацій.